۰۶ مرداد ۱۴۰۳

رسپی بال مرغ با ادویه باربیکیو دودی

طرزتهیه بال مرغ

ادویه باربیکیو دودی

ادویه باربیکیو دودی یکی از پرکاربردترین ادویه‌های ترکیبی در جهان است که برای طعم‌دار کردن انواع گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات و حتی نان استفاده می‌شود. این ادویه به دلیل طعم و عطر دودی‌اش، به خصوص برای کباب کردن بال و کتف بسیار مناسب است.

ترکیبات ادویه باربیکیو دودی

فلفل سیاه، پاپریکا، نمک دودی شده، خردل سیاه و سایر طعم دهنده‌های طبیعی

نحوه استفاده از ادویه باربیکیو دودی

برای استفاده از ادویه باربیکیو دودی روی بال و کتف مرغ، ابتدا بال و کتف‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس، مقدار مناسبی از ادویه را روی بال و کتف‌ها بپاشید و به خوبی آن‌ها را با ادویه آغشته کنید. در صورت تمایل، می‌توانید مقداری روغن زیتون یا روغن مایع نیز به بال و کتف‌ها اضافه کنید تا طعم ادویه بهتر به آن‌ها جذب شود.

سپس، بال و کتف‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ادویه به خوبی به آن‌ها نفوذ کند. بعد از این مدت، بال و کتف‌ها را روی منقل یا گریل قرار دهید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه آن‌ها را بپزید. در حین پخت، هر چند دقیقه یک بار بال و کتف‌ها را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت بپزند.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.