۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

رسپی کتف و بال کبابی با ادویه مرغ بریان

ادویه مرغ بریان




ادویه مرغ بریان

ادویه مرغ بریان، ترکیبی از ادویه جات مختلف است که برای طعم دادن به مرغ استفاده می‌شود. این ادویه جات معمولاً شامل موارد زیر هستند:
 پاپریکا، گوجه خشک، کنجد، فلفل قرمز، نمک تصفیه شده، سبزیجات معطر و سایر طعم دهنده‌های طبیعی

ادویه مرغ بریان به مرغ طعمی خوشمزه و عطری دلپذیر می‌دهد. همچنین به حفظ رطوبت مرغ کمک می‌کند و از خشک شدن آن جلوگیری می‌کند.

برای استفاده از ادویه مرغ بریان، کافی است مقداری از آن را به کت و بال مرغ اضافه کنید و بعد کمی روغن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس کتف و بال را به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. سپس روی مایتابه سرخ کنید.

با استفاده از ادویه مرغ بریان، می‌توانید بال و کتف خوشمزه و لذیذ درست کنید که همه از آن لذت ببرند.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.