این سس تند و خوشمزه با ریشه پرتغالی–آفریقاییه و طعم رستورانی به مرغ، ماهی یا حتی سیبزمینی میده. میتونی هم برای مرینید، هم رومال و هم سس کنار غذا استفاده کنی.
مواد لازم برای تهیه سس پری پری
فلفل دلمهای قرمز و تازه: 500 گرم
سیر: 4 حبه
پیاز : 1 عدد کامل
پاپریکا دودی : 1 قاشق چایخوری
پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
گشنیز: 1/۴ پیمانه
روغن : 1/۲ پیمانه
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
نمک فلفلی : 1 قاشق چایخوری
همهی ادویه ها رو بصورت فله و بسته بندی میتونین از مزید تهیه کنین
چاشنی نمک فلفل مزید، راز خوشمزگی هر غذاست! با طعمی بینظیر و توازن عالی بین نمک و فلفل، هر لقمه را به یک تجربه لذتبخش تبدیل میکند. همین حالا امتحان کن و به غذاهات رنگ و عطر تازه بده!