۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

رسپی سیب زمینی تنوری با ادویه کلرادو

خرید آنلاین ادویه

 

معرفی ادویه سیب زمینی کلرادو

این ادویه طعمی گرم و تند دارد و به سیب زمینی طعمی لذیذ و دلچسب می‌بخشد. این ادویه مخصوص سیب زمینی است و می‌توانید برای تهیه انواع غذاهای سیب زمینی مانند سیب زمینی سرخ شده، کوکو سیب زمینی، سیب زمینی تنوری پوره سیب زمینی استفاده کنید.

ترکیبات ادویه سیب زمینی کلرادو

ترکیبات این ادویه شامل پاپریکا، سیر، پیاز، نمک دودی شده، سبزیجات معطر و سایر طعم دهنده‌های طبیعی است.

نحوه استفاده از ادویه سیب زمینی کلرادو

برای تهیه سیب زمینی تنوری با ادویه کلرادو، ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کنید و بعد به شکل دلخواه برش دهید و با مقداری روغن زیتون چرب کنید. سپس سیب زمینی‌ها را با ادویه کلرادو مزه‌دار کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه قرار دهید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.