۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

رسپی سیب زمینی داخل فر با ادویه کلرادو

خرید آنلاین ادویه

 

ادویه سیب زمینی کلرادو

ادویه سیب زمینی کلرادو یکی از جذاب‌ترین و خاص‌ترین ادویه‌ها در دنیای آشپزی است. این ادویه با ریشه در منطقهٔ کلرادو در آمریکا، یک ترکیب منحصر به فرد از چندین مواد اصیل را در خود جای داده است. ادویه کلرادو مخصوص سیب زمینی است و می‌توانید در تهیه غذاهای متنوع سیب زمینی شامل سیب زمینی تنوری، سیب زمینی سوخاری، کوکو سیب زمینی و پوره سیب زمینی استفاده کنید. با استفاده از ادویه کلرادو، به طعم غذاهایتان تنوع ببخشید و آن‌ را دلچسب کنید.

ترکیبات ادویه کلرادو

ادویه کلرادو از ترکیب چندین ادویه مختلف به دست می‌آید. ترکیبات این ادویه شامل پاپریکا، سیر، پیاز، نمک دودی، سبزیجات معطر و سایر طعم دهنده‌های طبیعی است.

نحوه استفاده از ادویه کلرادو

ابتدا مقداری کره را در داخل مایتابه آب کنید و بعد آرد را اضافه کنید و هم بزنید زمانی که رنگ آرد کرم رنگ شد یک لیوان شیر اضافه کنید و بعد مقداری از پودر سیر مزید اضافه کنید. زمانیکه مایع سس کمی غلیظ شد زیر شعله را خاموش کنید. سه عدد سیب زمینی را برش بزنید و کف ظرف مطابق فیلم بچینید و به میزان دلخواه روی سیب زمینی‌ها ادویه سیب زمینی کلرادو بپاشید و سپس از سسی که درست کردید روی سیب زمینی بریزید و با قاشق سس را پخش کنید و به میزان دلخواه پنیر بریزید. این کار را لایه به لایه انجام دهید و روی ظرف سلفون بکشید و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.