این چاشنی ترکیبی از انواع ادویه و سبزیجات معطر است که با دود طبیعی به مدت طولانی دودی شده است. فرآیند دودی شدن کاملا طبیعی بوده و این چاشنی فاقد هرگونه اسانس میباشد.
دود طبیعی باعث شده لذیذترین طعم دود را از این چاشنی بگیرید. استفاده از این چاشنی بسیار ساده بوده و کافیست سطح گوشت را با مقداری روغن آغشته و با چاشنی بپوشانید و گریل کنید.
این چاشنی به صورت نرمه دانههای ریز آسیاب شده و علاوه بر اطمینان شما از خلوص ۱۰۰ درصدی آن ظاهری بسیار جذاب به غذای شما میدهد.
ترکیبات: فلفل سیاه، پاپریکا، نمک دودی شده، خردل سیاه و سایر طعم دهندههای طبیعی
موارد مصرف: انواع غذاهای گریل و کبابی
بهترین زمان مصرف چاشنی باربیکیو دودی دو سال پس از تولید بوده و بهتر است در فضای خشک و خنک و به دور از نور نگهداری شود.
رسپی چند نوع غذا با استفاده از ادویه باربیکیو دودی
رسپی میگو با ادویه باربیکیو دودی
رسپی پنیر کبابی با ادویه باربیکیو دودی
رسپی بال کبابی با ادویه باربیکیو دودی
هنوز بررسیای ثبت نشده است.