با سیبزمینی میتوان دنیایی از غذاهای متنوع را تهیه کرد و این چاشنی تخصصی برای سیبزمینی طراحی شده و طعم آمریکایی دارد. قطعا استفاده از این چاشنی شما را شگفت زده میکند!
ترکیبات: پاپریکا، سیر، پیاز، نمک دودی شده، سبزیجات معطر و سایر طعم دهندههای طبیعی
موارد مصرف: انواع سیب زمینی، اعم از سرخ شده، تنوری، پوره، کوکو و…
بهترین زمان مصرف چاشنی سیب زمینی کلرادو دو سال پس از تولید بوده و بهتر است در فضای خشک و خنک و به دور از نور نگهداری شود.
انواع رسپی غذا با استفاده از ادویه سیب زمینی کلرادو
رسپی سیب زمینی سوخاری با ادویه سیب زمینی کلرادو
رسپی سیب زمینی تنوری با ادویه سیب زمینی کلرادو
هنوز بررسیای ثبت نشده است.