چطور میتوان خمیر پیتزا را بدون پارگی کش داد و از چه تکنیکهایی برای ایجاد یک کرست سبک و یکنواخت باید استفاده کرد؟ نوشته ابزارهای ضروری برای پهن کردن حرفهای خمیر پیتزا اولین بار در مجله کیت لاین. پدیدار شد.
کدام همبرگر برای رستوران شما مناسب تر است دست ساز یا کارخانه ای؟ نوشته تفاوت برگرهای دست ساز رستورانی و برگر های کارخانه ای در رستوران ها چیست؟ اولین بار در مجله کیت لاین. پدیدار شد.
برخلاف پاستای خشک، پاستای تازه که با تخممرغ تهیه میشود، ماندگاری طولانی ندارد. نوشته پاستا دست ساز: نگهداری از پاستا تازه در پاستا شاپ ها اولین بار در مجله کیت لاین. پدیدار شد.