طرز تهیه اسپاگتی با سینه مرغ سوخاری

یه سری وقتایی که میریم کافه ، یه سری غذاهایی رو امتحان میکنیم که دوست داشتیم خودمون راحت تر اون رو درست کنیم. مخصوصا پاستا و اسپاگتی . ما اینجا بهتون خیلی خوشمزه‌ترش رو یاد میدیم .

سینه مرغ : ۱ کیلو
آبلیمو : ۳۰ گرم
چاشنی باربیکیو دودی : ۲ قاشق غذاخوری
روغن : ۳۵ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
شیر : ۲ قاشق غذاخوری

پیاز : ۱ عدد
سیر : ۱ عدد
گوجه گیلاسی : ۶ عدد
پوره گوجه : ۱ پیمانه
باربیکیو دودی : ۱ قاشق غذاخوری

سس پاستا

کره : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۱ عدد
پارمزان : ۱ پیمانه
فلفل سیاه : ۲ فاشق غذاخوری
خامه : ۱ پیمانه
اسپاگتی : ۳۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم

سینه‌ی مرغ رو با باربیکیو دودیو تخم مرغ مزه دار میکنین و اون رو توی پودر سوخاری میزنین و میذارین داخل فر.

برای پوره‌ی گوجه‌ی روی مرغ : کره، پیاز، سیر، گوجه، پوره گوجه و چاشنی باربیکیو دودی مخلوط میکنیم.

برای سس اسپاگتی : کره، پنیر پارمزان، خامه و فلفل سیاه رو باهم مخلوط میکنیم.
اسپاگتی ها رو آبکش میکنیم و با سسی که درست کردیم مخلوط میکنیم .
مثل ویدیو اسپاگتی ها رو میپیچونیم و روی مرغ میذاریم.

دسته بندی ها

آخرین مقالات

دسته بندی
ادویه های مزید

خانگی

خرید آنلاین ادویه برای مصارف خانگی

رستورانی

خرید آنلاین ادویه رستورانی

کارخانه ای

خرید عمده ادویه برای استفاده در کارخانه ها و...
برخی از
مقالات مرتبط