طرز تهیه سوپ ذرت لطیف

طرز تهیه سوپ ذرت لطیف

این سوپ یکی از اون سوپ‌هایی هست که به راحتی می‌تونید بهش بگید غذا!

طعمش انقدر خوشمزه و لطیفه که واقعاً نمی‌شه ازش گذشت. یه سوپ بافت کرمی و نرم داره که وقتی بهش قاشق می‌زنید، احساس می‌کنید توی یک دنیای متفاوت از طعم و لطافت غرق شده‌اید. خیلی راحت و سریع آماده می‌شه، و به عنوان پیش‌غذای مهمونی‌ها یا حتی یه وعده کامل می‌تونه سرو بشه. اگر قصد دارید مهمونی ترتیب بدید، این سوپ رو حتماً امتحان کنید؛ مطمئن باشید که مهموناتون خیلی از طعمش خوششون میاد و دستور پختش رو از شما می‌گیرن!

مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت لطیف:

  • ذرت: ۶ عدد
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • سیر: ۱ حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • رزماری: ۲ شاخه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

برای تهیه این سوپ، ابتدا ذرت و پیاز رو توی کره و رزماری تفت می‌دهیم تا عطر و طعم رزماری با ذرت و پیاز ترکیب بشه. بعد شیر، پنیر و پودر فلفل رو به مواد اضافه می‌کنیم. همه چیز رو با هم میکس می‌کنیم و بهش کمی زردچوبه و خامه اضافه می‌کنیم تا طعم غنی‌تری پیدا کنه. در نهایت، این ترکیبات رو از صافی رد می‌کنیم تا سوپ به صورت کاملاً نرم و لطیفی دربیاد که حتی به راحتی می‌تونید با قاشق بخورید. این سوپ یه گزینه عالی برای هر زمانی هست که به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت می‌گردید!

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.