دیپ کدو یه انتخاب ساده ولی خاص برای میز پذیرایی شماست. ترکیب کدو و چاشنیهای خوشعطر یه طعم متفاوت و لذتبخش رو به همراه داره.
وقتی این دیپ رو درست کنین، تفاوتی نمیکنه وگان هستین یا نه؛ طعمش دل هر کسی رو میبره! این دیپ کدو با ترکیب مواد طبیعی و خوشعطر، مخصوصاً برای کسایی که عاشق طعم کدو هستن، یه انتخاب بینظیره. از اون غذاهاییه که وقتی سر میز میذارین، همه ازتون دستورش رو میپرسن!
مواد لازم دیپ کدو یه مزهی ساده اما متفاوت:
کدو: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه (اگه عاشق طعم سیر هستین، ۱ حبه دیگه هم اضافه کنین)
۲. سیر، آبلیمو، زست لیمو، ارده و چاشنی وگان مزید رو به کدوهای سرخشده اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا یه دیپ یکدست و خوشمزه به دست بیاد.
۳. نون پیتا رو به شکل دلخواه برش بزنین. با کمی روغن و چاشنی وگان مزید ترکیب کنین و داخل فر بذارین تا طلایی و برشته بشه.
نکات گارنیش:
برای زیبایی و عطر بیشتر، میتونین روی دیپ پسته خرد شده، پاپریکا یا چند برگ ریز جعفری بریزین. حتی اضافه کردن کمی روغن زیتون خالص روی دیپ، یه طعم فوقالعاده رو بهش اضافه میکنه.
این دیپ نهتنها یه انتخاب عالی برای دورهمیهاست، بلکه میتونه یه میانوعده سالم و مقوی برای همه اعضای خانواده باشه.
چاشنی وگان مزید
برای تجربه طعم بینظیر چاشنی وگان مزید میتوانید بر روی دکمه خرید آنلاین کلیک نمایید.