طرز تهیه سوپ گلابی

سوپ گلابی! شاید اولش براتون عجیب باشه که از گلابی، یک سوپ درست بشه، اما باور کنید که این سوپ یکی از اون گزینه‌های متفاوت و هیجان‌انگیز هست که ممکنه طعمش حسابی شما رو شگفت‌زده کنه!

نکته جالب‌تر اینه که درست کردن این سوپ خیلی راحت و سریع انجام میشه و مواد اولیه‌اش هم خیلی ساده است. برای کسانی که می‌خوان یه تغییر توی غذاهاشون بدن و از سوپ‌های تکراری مثل سوپ ورمیشل یا سوپ قارچ بیرون بیان، این سوپ انتخابی عالیه. چرا که هم طعم و هم مزه‌ای متفاوت داره و می‌تونه برای مهمونی‌ها یا حتی یک وعده سبک و خوشمزه توی روزهای معمولی سرو بشه.

برای تهیه سوپ گلابی فقط کافیه گلابی‌ها، هویج و پیاز رو به روغن آغشته کنید و با رزماری داخل فر بذارید. می‌تونید این مواد رو روی گاز هم بپزید، اما فر طعم بهتری به مواد می‌ده و عطر رزماری رو بهتر آزاد می‌کنه. بعد از اینکه مواد خوب پخته شدند، بهشون نمک، آبلیمو و چاشنی وگان اضافه می‌کنید و با آب مرغ میکس می‌کنید. این ترکیب ساده، اما فوق‌العاده، باعث میشه سوپی خوشمزه و متفاوت به دست بیارید که حتی مهموناتون از طعمش حیرت زده می‌شن!

شما می‌تونید این سوپ رو توی ظرف‌های دلخواه خود سرو کنید و از طعم خاصش لذت ببرید. همزمان با اینکه این سوپ رو درست می‌کنید، از طعم و بوی متفاوت اون لذت خواهید برد و مطمئن باشید که این تجربه جدید به یاد موندنی خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه سوپ گلابی:

  • گلابی: ۶ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • آب مرغ: ۱ لیتر
  • آب انگور و آبلیمو: در حد اسپری کردن
  • رزماری: ۲ شاخه
  • نمک و چاشنی وگان: به مقدار لازم

حتماً این سوپ متفاوت رو امتحان کنید، مطمئن باشید که طعمی که می‌سازید، به هیچ عنوان فراموش نمی‌شه!

دسته بندی ها

آخرین مقالات

برخی از
مقالات مرتبط