طرز تهیه سوپ گلابی

طرز تهیه سوپ گلابی

سوپ گلابی! شاید اولش براتون عجیب باشه که از گلابی، یک سوپ درست بشه، اما باور کنید که این سوپ یکی از اون گزینه‌های متفاوت و هیجان‌انگیز هست که ممکنه طعمش حسابی شما رو شگفت‌زده کنه!

نکته جالب‌تر اینه که درست کردن این سوپ خیلی راحت و سریع انجام میشه و مواد اولیه‌اش هم خیلی ساده است. برای کسانی که می‌خوان یه تغییر توی غذاهاشون بدن و از سوپ‌های تکراری مثل سوپ ورمیشل یا سوپ قارچ بیرون بیان، این سوپ انتخابی عالیه. چرا که هم طعم و هم مزه‌ای متفاوت داره و می‌تونه برای مهمونی‌ها یا حتی یک وعده سبک و خوشمزه توی روزهای معمولی سرو بشه.

برای تهیه سوپ گلابی فقط کافیه گلابی‌ها، هویج و پیاز رو به روغن آغشته کنید و با رزماری داخل فر بذارید. می‌تونید این مواد رو روی گاز هم بپزید، اما فر طعم بهتری به مواد می‌ده و عطر رزماری رو بهتر آزاد می‌کنه. بعد از اینکه مواد خوب پخته شدند، بهشون نمک، آبلیمو و چاشنی وگان اضافه می‌کنید و با آب مرغ میکس می‌کنید. این ترکیب ساده، اما فوق‌العاده، باعث میشه سوپی خوشمزه و متفاوت به دست بیارید که حتی مهموناتون از طعمش حیرت زده می‌شن!

شما می‌تونید این سوپ رو توی ظرف‌های دلخواه خود سرو کنید و از طعم خاصش لذت ببرید. همزمان با اینکه این سوپ رو درست می‌کنید، از طعم و بوی متفاوت اون لذت خواهید برد و مطمئن باشید که این تجربه جدید به یاد موندنی خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه سوپ گلابی:

  • گلابی: ۶ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • آب مرغ: ۱ لیتر
  • آب انگور و آبلیمو: در حد اسپری کردن
  • رزماری: ۲ شاخه
  • نمک و چاشنی وگان: به مقدار لازم

حتماً این سوپ متفاوت رو امتحان کنید، مطمئن باشید که طعمی که می‌سازید، به هیچ عنوان فراموش نمی‌شه!

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.