۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

رسپی پنیر کبابی با ادویه باربیکیو دودی

رسپی پنیر کبابی

 

ادویه باربیکیو دودی

ادویه باربیکیو دودی یک ادویه ترکیبی است که برای افزودن طعم و عطر دودی به غذاها استفاده می‌شود. این ادویه معمولاً برای تهیه گوشت‌های کبابی مانند استیک، مرغ و گوشت خوک استفاده می‌شود، اما می‌توانید از آن برای طعم دادن به غذاهای دیگر مانند سیب زمینی سوخاری، ذرت، سالاد و پنیر نیز استفاده کنید.

ترکیبات ادویه باربیکیو دودی

فلفل سیاه، پاپریکا، نمک دودی شده، خردل سیاه و سایر طعم دهنده‌های طبیعی

نحوه استفاده از ادویه باربیکیو دودی

ادویه باربیکیو دودی را به مقدار لازم روی پنیرها ریخته و بعد با مقداری روغن زیتون ترکیب کنید. سپس بر روی مایتابه دو طرف آن را سرخ کنید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.