ادویه روح غذاست، قدمتی چند هزار ساله دارد و دانش ما در مورد آن بازمیگردد به ۳۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح، آن هنگام که مصریان باستان از ادویهها برای طعم دادن به غذا، مواد آرایشی و بهداشتی و مومیایی کردن مردگان خود استفاده میکردند. ادویهها از دانه، میوه، ریشه، پیاز و حتی پوسته خوراکی گیاهان گوناگون تهیه میشوند و حقیقتا بخش عمدهای از طعم و رنگ غذاهایمان را از دیرباز مدیون این عناصر طبیعی هستیم.
مزید با هدف استانداردسازی این صنعت دیرینه با شیوه ای دانش محور در سال ۱۳۹۳ شروع به کار کرد. در طی سالهای فعالیت با لطف پروردگار و با بهرهگیری از نیروهای متخصص و تکنولوژی مدرن توانستیم علاوه بر تثبیت جایگاه خود به عنوان تولید کننده پیشرو این صنعت در داخل کشور، محصولات خود را به کشورهای دیگر از جمله انگلیس، چک و عراق نیز صادر کنیم.
تمرکز اصلی مزید طراحی و تولید محصولات مختلف برای سه حوزه است:
هورکا: انواع ادویههای خام و ترکیبی تخصصی جهت استفاده در رستورانها، کافهها، هتلها و آشپزخانههای صنعتی
مواد اولیه کارخانههای صنایع غذایی: انواع ادویه خام و ترکیبی و طعمسازی برای تولید محصولات انواع کارخانههای صنایع غذایی
مصارف خانگی: انواع ادویه و چاشنی با هدف سهولت و ایجاد تنوع در آشپزی خانگی