۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

ادویه‌های مخصوص هر غذا

ادویه های مورد استفاده برای پخت و یا مرینیت انواع غذاها

استفاده از ادویه یکی از راه‌های طعم‌دهی به انواع غذاهاست. ادویه مورد استفاده برای هر غذا با غذای دیگر متفاوت است و شاید بسیاری از ما ندانیم که چه ادویه‌هایی را می‌توان برای غذایی خاص استفاده کرد. در این مطلب شما را با برخی از ادویه‌هایی که می‌توانید به واسطه آن طعم غذای مورد نظر خود را بهبود ببخشید آشنا می‌کنیم.

ادویه مخصوص کباب

همان طور که می‌دانید یکی از بهترین ادویه‌هایی که شما عزیزان به واسطه آن قادر خواهید بود طعم کباب را دلپذیرتر کنید، سماق قرمز و یا سماق قهوه‌ای خواهد بود.

این دو ادویه با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند که از جمله آن‌ها می‌توانیم به این مورد اشاره کنیم که سماق قرمز ترشی کمتری دارد و بیشتر رنگ‌دهنده است اما سماق قهوه‌ای ترشی بسیار بیشتری نسبت به آن دارد.

شما بسته به ذائقه‌ای که دارید می‌توانید از هر یک از این دو ادویه برای طعم دادن به انواع کباب استفاده کنید.

دلیل استفاده از سماق بر روی کباب چیست؟

گوشت بعد از کباب شدن کمی مواد سمی در خود تولید می‌کند که به واسطه سماق می‌توان آن را از بین برد. با خرید ادویه سماق ارگانیک و با کیفیت می‌توانید خود را در برابر این مواد سمی ایمن کنید.

ادویه مخصوص ماهی و مرغ

بهترین ادویه برای از بین بردن بوی ماهی و مرغ زعفران است. البته علاوه بر این ادویه می‌توانید از ادویه‌های دیگری نظیر برگ بو، پودر سیر و زنجبیل نیز استفاده کنید.

همچنین ادویه کاری، تیکا و گراماسالا نیز برای تهیه مرغ بسیار کاربردی و مناسب خواهد بود. ادویه تیکا و گراماسالا نوعی کاری هستند که از مخلوط بیش از ۲۰ ادویه تهیه شده‌اند.

ادویه‌های زیادی برای پخت و یا مرینیت مرغ و ماهی برای پخت به روش‌های مختلف وجود دارد که می‌توانید تمامی آن‌ها را به صورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی ادویه مزید خریداری کنید.

ادویه مخصوص سوپ

همان طور که می‌دانید سوپ‌ها انواع مختلفی دارند و ادویه مخصوص هر یک از آنان با دیگری متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال می‌توان به سوپ جو، پودر آویشن افزود.

همچنینن می‌توانید برای طعم‌دهی به سوپ، از یک الی دو برگ بو استفاده کنید و با این کار تفاوت طعم‌ها را به خوبی حس کنید.

ادویه مخصوص خورش قیمه

خورش قیمه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانیان است و همواره در وعده‌های غذایی ما در طول هفته وجود خواهد داشت. برای طعم دار کردن این غذای محبوب، از ادویه‌های بسیاری استفاده می‌شود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به زردچوبه، پودر لیمو، دارچین، زعفران اشاره کرد.

ادویه مخصوص غذاهای ایتالیایی

مخلوط پونه، ریحان، رزماری، آویشن، فلفل قرمز و مرزنجوش به صورت خشک و پودر شده، ادویه غذاهای ایتالیایی را به‌وجود می‌آورد. این ادویه می‌تواند را برای درست کردن غذاهای محبوبی همچون انواع پاستا و ماکارونی استفاده می‌شود.

ادویه مخصوص غذاهای عربی و ترکی

پودر زیره، تخم گشنیز، رازیانه، دارچین و جوز هندی پودر شده با یکدیگر ترکیب شده و در بیشتر غذاهای عربی و ترکی از این ادویه ترکیبی معطر و خوش بو استفاده می‌شود.

چند نکته در مورد استفاده از ادویه‌ها

۱- برای این که عطر ادویه به خورد غذا برود، بهتر است که برای مدت کوتاهی آن را تفت دهید. به عنوان مثال در زمانی که مایه لوبیا پلو را آماده می‌کنید، پیش از این که پیاز در حال تفت را به آن اضافه کنید، بهتر است ادویه را به آن اضافه کرده، تفت دهید و بعد از چند ثانیه به غذا اضافه کنید.

۲- اگر غذای شما آب پز است، توصیه ما این است که از ادویه‌های پودر نشده استفاده کنید.

۳- برای غذاهای گوشتی بهتر است که از هل و یا دارچین استفاده کنید تا عطر بهتری به غذا بدهند.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.