۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

چاشنی بدون نمک

خرید آنلاین ادویه

استفاده از چاشنی‌های بدون نمک و سدیم روشی کاملا امکان‌پذیر برای طعم دادن به غذا است. زمانی که نمک در مواد تشکیل دهنده نباشد، ایجاد وعده‌ای با طعم و مزه مناسب می‌تواند چالش برانگیز باشد.

در حالی که برای کمک به تنظیم بسیاری از عملکردهای بدن به نمک نیاز داریم، اغلب در مصرف آن زیاده‌روی می‌کنیم. دستورالعمل‌های تعیین شده توسط انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها باید ۱۵۰۰ میلی گرم نمک در روز و حداکثر ۲۳۰۰ میلی گرم مصرف کنند. ما در رژیم غذایی روزانه خود به طور متوسط ۳۴۰۰ میلی گرم نمک مصرف می‌کنیم.

همان‌طور که می‌دانیم رژیم‌های غذایی کم نمک برای افراد مبتلا به بیماری قلبی و همچنین کم نگه داشتن سدیم مصرفی برای افرادی که مشکلات کلیوی، کبدی و معده دارند نیز توصیه می‌شود. افرادی که از رژیم غذای دیابتی پیروی می‌کنند نیز دستور استفاده کم از نمک دارند.

معرفی ۲۱ چاشنی بدون نمک

این چاشنی‌ها جایگزین طعم نمک در پخت و پز شده‌اند. پذیرفتن سبک زندگی کم نمک زمانی که ترکیباتی با این طعم خوب داشته باشید آسان است!

چاشنی مرزه

چاشنی مرزه ترکیبی همه کاره از گیاهان و ادویه‌جات است که بدون نیاز به نمک به غذاهای شما عمق و طعم می‌بخشد. به طور معمول شامل گیاهانی مانند آویشن، رزماری، مریم گلی و مرزنجوش، همراه با سایر مواد خوش طعم مانند سیر، پیاز و فلفل سیاه است. این چاشنی برای تقویت طعم گوشت، سبزیجات، سوپ‌ها و خورش‌ها عالی است. مشخصات طعم قوی و خوش طعم آن می‌تواند کمبود نمک را جبران کند، و آن را به گزینه‌ای عالی برای کسانی که مراقب مصرف سدیم خود هستند تبدیل می‌کند.

چاشنی باربیکیو

چاشنی باربیکیو ترکیبی عالی و خوش طعم از ادویه‌جات است که طعمی دودی و تند به غذاهای کبابی یا برشته شما می‌دهد. این چاشنی معمولاً شامل موادی مانند پاپریکا، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل کاین و گیاهان و ادویه‌جات مختلف است. نت‌های دودی پاپریکا و حرارت فلفل کاین طعمی لذیذ ایجاد می‌کنند.

چاشنی پاپریکا دودی

ترکیب پاپریکا دودی یک چاشنی همه کاره است که طعمی شیرین، دودی و تند به غذاهای شما می‌بخشد. از فلفل پاپریکا آسیاب شده که خشک و دودی شده است تهیه می‌شود و عطر و طعمی دودی و عمیق به آن می‌دهد. چاشنی پاپریکا دودی برای مرینیت کردن گوشت و در انواع خورشت‌ها و چیلی‌ها استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید آن را روی سیب زمینی سوخاری بپاشید.

چاشنی کاخون

چاشنی کاخون یک ترکیب ادویه منحصر به فرد و خوش طعم است که از ادویه‌های مکزیکی آمریکایی سرچشمه می‌گیرد. این چاشنی معطر و همه کاره ترکیبی هماهنگ از گیاهان مختلف، ادویه‌جات، ترشی‌جات و سایر مواد است که با دقت ترکیب شده تا طعمی متمایز ایجاد کند. اجزای اصلی چاشنی کاخون معمولاً شامل گرانول فلفل قرمز، گرانول سیر، گرانول پیاز، فلفل سیاه و طعم دهنده‌های معطر دیگری است.

چاشنی سالاد اوریگان

چاشنی ماست و سالاد اوریگان ترکیبی از چندین گیاه و ادویه مختلف است که طعم بسیار عالی به ماست و سس سالاد شما می‌دهد. مواد تشکیل‌دهنده آن گرانول چیپسی سیر، گرانول پیاز، کنجد سفید، کنجد سیاه، دانه کرفس ، نسبت مناسب از پودر پاریکا، فلفل ساین و فلفل سیاه، سبزیجات معطر مثل ریحان و نعناع است. 

چاشنی فاهیتا مکزیکی

چاشنی مکزیکی فاهیتا ترکیبی وسوسه‌انگیز از ادویه‌جات است که طعم اصیل مکزیکی را به غذاهای شما می‌آورد. این چاشنی که با ترکیبی از پودر چیلی، پودر پاپریکا دودی، پودر پیاز و سیر، فلفل قرمز و زیره آسیاب شده، پودر آویشن به همراه آرد ذرت است، نت‌های دودی و کمی تند را به غذای شما اضافه می‌کند. از چاشنی فاهیتا مکزیکی برای مزه‌دار کردن انواع کباب می‌توانید استفاده کنید. این ادویه عنصر اصلی است که غذاهای شما را به سطح بالاتری از طعم و مزه می‌رساند.

چاشنی غذای دریایی

چاشنی غذاهای دریایی یک گنجینه آشپزی است که طعم طبیعی غذاهای دریایی را تقویت می‌کند و یک تجربه غذایی لذیذ و فراموش نشدنی را ایجاد می‌کند. این چاشنی که با ترکیبی از فلفل سیاه، سیر، جوز هندی، پاپریکا، زنجبیل، سبزیجات معطر و سایر طعم دهنده‌های طبیعی ساخته شده است، طعم و مزه غذاهای دریایی را افزایش می‌دهد. این چاشنی با وجود ادویه‌های گرم مانند جوز هندی و زنجبیل طبع سرد ماهی را از بین می‌برد.

چاشنی ایتالیایی

این ترکیب کلاسیک از گیاهان مدیترانه‌ای یک چاشنی محبوب بدون سدیم است، که طعم‌های ایتالیا را مستقیم وارد آشپزخانه شما می‌کند. به سبزیجات، مرغ، کوفته‌ها یا هر چیزی که نمی‌تواند در مقابل مقداری سس گوجه‌فرنگی مقاومت کند، عطری و طعمی دل‌انگیز می‌افزاید.

ادویه پای کدو تنبل

این ترکیب خوش طعم و بدون نمک را با دسرها اشتباه نگیرید. آن را به کدو حلوایی، سیب زمینی شیرین یا هویج اضافه و آن‌ها را تفت دهید. همچنین می‌توانید آن را روی لاته‌ای که خودتان درست کردید بپاشید، یا در خمیر وافل یا پنکیک بریزید و اگر جسارت امتحان کردن پاپ کورن کاراملی را دارید آن را روی پاپ کورن بی‌نظیر شیرین خود بپاشید.

سیر کبابی(رُست شده)

سیر کبابی که آغشته به فلفل سیاه است، چاشنی بدون نمکی است که ترکیبی از سیر تند و پیاز شیرین کبابی با طعم و عطر دلپذیر و همین‌طور مخلوط فلفل سفید و سیاه است. این یک ترکیب حرفه‌ای است که تقریباً با هر چیزی جور می‌شود، اما وقتی با غلات و ماکارانی میکس شود عالی می‌شود.

فلفل پنسیلوانیا

این چاشنیِ فلفلی یک مخلوطی همه منظوره است که همان‌طور که از اسمش پیداست مربوط به ایالت پنسیلوانیاست.
بدون نمک و البته فلفلی و تند است، ترکیبی از پیاز و سیر خشک، انواع فلفل دلمه، با مقداری دانه کرفس که شیرینی شگفت‌انگیز و نُت تندی دارد.

چاشنی تاکو

این چاشنی مکزیکی گرم، خوش طعم و بدون نمک سرشار از گرما و کمی شیرینی است. فقط برای تاکو از آن استفاده نکنید. این را می‌توان برای انواع وعده‌های کم نمک مانند ذرت یا لوبیا هم استفاده کرد. از این چاشنی می‌توان یک ترکیب فلفل قرمز عالی نیز ساخت!

مولیینگ اِسپایس

مولینگ اِسپایس برای تقویت و جذابیت نوشیدنی‌های گرم و زمستانی وجود دارد. این ترکیب دوست داشتنی به انواع نوشیدنی‌ها به طور مثال به دمنوش سیب شیرین تازه، شکلات داغ و نوشیدنی‌های بزرگسالان مانند شراب، طعم و هیجان می‌بخشد.

چاشنی پیتزا

این چاشنی حاوی ترکیبات عالی برای طعم دادن به هر پیتزایی است. با استفاده از این چاشنی، حس اعتماد در شما ایجاد می‌شود که غذای ایتالیایی مورد علاقه‌تان را یک شِف رستوران ایتالیایی درست کرده است.
از روی تکه نان و پنیر ساده گریل شده گرفته تا یک وعده‌ی مفصل، در واقع داشتن این چاشنی یک غوغا در آشپزی است. در انواع پای گوشت و سبزیجات، کوفته، مرغِ پارمزان یا نان سیر هم می‌توانید استفاده کنید.

فلفل دره ناپا

فلفل دره ناپا دارای نُت‌های قوی از فلفل سیاه که رایحه‌ای از میوه کاج، مرکباتی، معطر و تند دارد. این دومین ترکیب فلفلی ما بعد از فلفل پنسیلوانیا است. فلفل دره ناپا را به عنوان مرینید روی ماهی، گوشت، مرغ، دیگر غذاهای دریایی یا حتی توفو قبل از کباب کردن یا توفوگریل شده بپاشید. می‌توان آن را به سبزیجات یا سالادها، کنار غذا مانند مرغ، سیب زمینی یا پاستا اضافه کرد. همچنین برای تهیه کره گیاهی هم عالی است.

چاشنی سیر و سبزیجات معطر

چاشنی ترد و آجیلی مانند سیر و سبزیجات معطر، افزودنی همه کاره برای هر کابینت آشپزخانه است. این طعم دهنده بدون نمک را می‌توان در هر جایی استفاده کرد، از نان‌های طعم‌دار شده تا انواع سرخ کردنی.
آن را با روغن زیتون مخلوط و یک سُس همه کاره‌ آسان خلق کنید برای سالادهای منحصر به فرد، این ترکیب آنقدر غنی و دلچسب است که نمک را حتما فراموش خواهید کرد.

راس الحنوت

راس ال حانوت که به عنوان «بالای مغازه» ترجمه می‌شود، ترکیبی باستانی است که از بهترین ادویه‌هایی که در قدیم الیام تجاران ادویه عرضه می‌کردند، ساخته شده است. Ras El Hanout یک ترکیب پیچیده است. ترکیبی از دارچین چوبی، زیره خاکی و زردچوبه، هل مرکباتی، نعنا و آرومای نشاط بخش و شگفت‌انگیز اسطوخودوس و گل رز است. نوزده گیاه و ادویه و سبزی معطر در این ترکیب فراموش نشدنی وجود دارد که ممکن است باعث شود همه چیز نمک را فراموش کنید.

ادویه پای سیب

ادویه پای سیب یکی از ترکیبات ادویه مخصوص است. این ترکیب شیرین هنگام تهیه کیک یا کلوچه انتخابی بدیهی است، اما برای چاشنی اوت میل، در خمیر وافل یا پنکیک، روی نان تست فرانسوی، گرانیش کیک‌ها و حتی در سس‌های باربیکیو یک انتخاب شگفت و عالی است.

چاشنی شاورما

چاشنیِ ترکی برای شاورمای پر طرفدار. این ترکیب جذاب برای گوشت کبابی یا گریل مناسب است. بدون نمک چنان خوشمزه، معطر و مسحورکننده است که قطعا شما را وادار به آشپزی می‌کند. با ادویه‌هایی مانند زیره، گشنیز و دارچین درست می‌شود. برای مرغ، گوشت گاو یا بره، ماهی و یا در ماست و گشنیز بدون نگرانی در مورد نمک استفاده و میل کنید.

چاشنی تند تایلندی

طعم اکثر غذاهای تایلندی بر اساس: شور، ترش، تند، تلخ و شیرین است. چاشنی تند تایلندی ما برای افزودن طعم لذیذ تایلندی به غلات، سبزیجات، غذاهای دریایی و گوشت عالی است. این چاشنی همان چیزی بیشتر از حد معمول برای یک هیجان طعمی است، به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و به عنوان روکش خشک برای بال مرغ خوشمزه تایلندی است.

چاشنی مرکبات

چاشنی مرکبات ترکیبی زیبا و آروماتیک از گیاهان است که البته با مرکبات مثل پوست لیمو و پرتقال تقویت شده و به هر وعده غذایی یک نیروی مضاف می‌دهد و جذابیت وسیع آن می‌تواند به شما کمک کند تا در مسیر یک رژیم کم نمک یا بدون نمک قرار بگیرید.

هرگونه تغییر سبک زندگی می‌تواند دشوار باشد و انتقال به رژیم غذایی کم نمک نیز از این قاعده مستثنی نیست. ترکیبات این چاشنی‌ها را با در نظر گرفتن طعم و مزه‌ای که ایجاد می‌کنند مسیر همواری است برای سبک غذایی بدون استفاده بیش از حد از نمک خوشمزه و هیجان انگیز. از همین امروز استفاده از چاشنی‌های بدون نمک را شروع کنید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.