آشنایی با ادویهها ۱۴۰۴/۰۷/۰۸ ۱۰ ادویه ایرانی که طعم غذای رستوران شما را خاص میکنند! با تاثیر ادویههای ایرانی در طعم و عطر غذا، ثبات کیفیت، ترکیبهای پیشنهادی برای غذاهای مختلف و نکات نگهداری... ادامه مطلب
رسپیها ۱۴۰۴/۰۷/۰۶ طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله با بلغور، سبزیجات تازه و چاشنی امگا ۳ مزید یک گزینه متفاوت و خوشمزه برای کنار... ادامه مطلب
رسپیها ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ طرز تهیه سس رومسکو این سس اسپانیایی معروف به خاطر ترکیب فلفل دلمه کبابی، بادوم رستشده و گوجه خشک طعمی عمیق و دودی... ادامه مطلب
دانستنیها ۱۴۰۴/۰۶/۳۰ ۲۴ ادویه ضروری برای راهاندازی رستوران یا فستفود حرفهای انتخاب درست ادویه، راز اصلی موفقیت رستوران است. ادویههای پایه و ترکیبی اگر خالص و استاندارد باشند، کیفیت غذا... ادامه مطلب
رسپیها ۱۴۰۴/۰۷/۰۶ طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله با بلغور، سبزیجات تازه و چاشنی امگا ۳ مزید یک گزینه متفاوت و خوشمزه برای کنار... ادامه مطلب
رسپیها ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ طرز تهیه سس رومسکو این سس اسپانیایی معروف به خاطر ترکیب فلفل دلمه کبابی، بادوم رستشده و گوجه خشک طعمی عمیق و دودی... ادامه مطلب
رسپیها ۱۴۰۴/۰۶/۲۶ آموزش سس سالاد (درسینگ) در این آموزش با طرز تهیه یک درسینگ سالاد سبک و خوشطعم آشنا میشوید. این سس با آب نارنگی... ادامه مطلب