چاشنی نمک فلفل مزید، راز خوشمزگی هر غذاست! با طعمی بینظیر و توازن عالی بین نمک و فلفل، هر لقمه را به یک تجربه لذتبخش تبدیل میکند. همین حالا امتحان کن و به غذاهات رنگ و عطر تازه بده!
تفت پیاز یکچهارم مقدار کره را در ماهیتابه ذوب کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و فقط در حد سبک شدن تفت دهید.
اضافه کردن سبزیجات و طعمدهندهها ترخون، جعفری، ساژ، ریحان، گردو، کیپرز، آنچویی یا ماهی تن، جوز هندی، خردل و نمک فلفلی را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطرشان آزاد شود.
اضافه کردن مایعات سرکه سیب و آبلیمو را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه بگذارید تا کمی بجوشد و طعمها ترکیب شوند.
امولسیون با زرده تخممرغ مابقی کره را ذوب کرده، کمی خنک کنید و بهآرامی همراه با زرده تخممرغ به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سسی غلیظ و یکدست حاصل شود (روی حرارت خیلی ملایم).
سرو سس آماده را بلافاصله روی استیک یا گوشت سرو کنید تا بافت نرم و طعم غنی آن حفظ شود.