طرز تهیه سس آنتروکوت

مواد لازم طرز تهیه سس آنتروکوت

سرکه سیب: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۲۵۰ گرم (۱/۴ آن برای تفت پیاز)

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)

ترخون ساطوری: ۱ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

ساژ: ۴ برگ

جوز هندی: ۱ قاشق چای‌خوری

گردو: ۵ عدد (خرد شده)

آنچویی یا ماهی تن: ۳۰ گرم

کیپرز: ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفلی: ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد

خردل: ۱ قاشق غذاخوری

ریحان ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس آنتروکوت

تفت پیاز
یک‌چهارم مقدار کره را در ماهیتابه ذوب کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و فقط در حد سبک شدن تفت دهید.

اضافه کردن سبزیجات و طعم‌دهنده‌ها
ترخون، جعفری، ساژ، ریحان، گردو، کیپرز، آنچویی یا ماهی تن، جوز هندی، خردل و نمک فلفلی را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطرشان آزاد شود.

اضافه کردن مایعات
سرکه سیب و آبلیمو را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه بگذارید تا کمی بجوشد و طعم‌ها ترکیب شوند.

امولسیون با زرده تخم‌مرغ
مابقی کره را ذوب کرده، کمی خنک کنید و به‌آرامی همراه با زرده تخم‌مرغ به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سسی غلیظ و یکدست حاصل شود (روی حرارت خیلی ملایم).

سرو
سس آماده را بلافاصله روی استیک یا گوشت سرو کنید تا بافت نرم و طعم غنی آن حفظ شود.

دسته بندی ها

آخرین مقالات

برخی از
مقالات مرتبط