طرز تهیه چاتنی گوجه و پیاز

مواد لازم برای چاتنی گوجه و پیاز:

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

فلفل چیلی : 2عدد

پیاز خرد شده : 1 عدد

گوجه خرد شده : 2 عدد

زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

تمبرهندی : 3 قاشق رقیق شده

نارگیل : 2 قاشق غذاخوری

تخم خردل : 1 قاشق چایخوری

برگ بو : 2 عدد

چاشنی نمک فلفلی : 2 قاشق چایخوری

همه‌ی ادویه ها رو بصورت فله و بسته بندی میتونین از مزید تهیه کنین

طرز تهیه چاتنی گوجه و پیاز

  1. در روغن زیتون تخم خردل و برگ بو رو کمی تفت بده تا عطرشون آزاد بشه.
  2. پیاز خرد شده رو اضافه کن و سرخ کن تا طلایی بشه.
  3. فلفل چیلی و گوجه رو بریز و کمی تفت بده.
  4. زردچوبه، نمک فلفلی و نارگیل رو اضافه کن و هم بزن.
  5. تمبرهندی رقیق‌شده رو بریز و بذار با حرارت ملایم بجوشه تا غلیظ و خوش‌طعم بشه.

 این سس همه‌کاره‌ست؛ هم برای مرینیت گوشت و مرغ، هم کنار غذاها عالی عمل می‌کنه.

برخی از
مقالات مرتبط