در این آموزش ساده یاد میگیرید چطور با چند ماده اولیه در خانه، سس خردل تازه و خوشطعم درست کنید و طعمی خاص به غذاها بدهید
در این آموزش کاربردی، با دستور تهیهی سس خردل خانگی ترکیبی ساده و خوشطعم که با مواد اولیهی قابل دسترس تهیه میشود آشنا میشوید. این سس مناسب برای همراهی انواع ساندویچ، فلافل، سالاد، مرغ و غذاهای فستفودی است.
مواد لازم سس خردل
دانه خردل زرد یا سفید: ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
پودر تخم خردل زرد مزید، ادویهای معطر و خوشطعم برای افزودن طعمی خاص به انواع غذاهاست. با استفاده از این پودر، طعمی تازه و متفاوت را در خانه تجربه کنید. همین حالا سفارش بده و تفاوت را بچش!