مزه دار کردن ماهی

طرز تهیه مزه‌دار کردن ماهی و میگو

۱. برای هر ۱ کیلو ماهی:

  • کاخون: ۱۲ گرم + ۵۰ گرم آب + ۵۰ گرم روغن
  • باربیکیو دودی: ۲۵ گرم + ۴۰ گرم آب + ۴۰ گرم روغن
  • چاشنی مونترال استیک: ۲۲ گرم + ۶۰ گرم آب + ۳۰ گرم روغن

۲. مواد را خوب مخلوط کن تا سس یکدست بشه.

۳. ماهی یا میگو را با سس پوشش بده و حداقل ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال استراحت بده تا طعم‌ها جذب بشن.

۴. سپس کباب کن یا سرخ کن و سرو کن.

برخی از
مقالات مرتبط