۱۰ ایده هوشمندانه برای نظم دهی ادویه در آشپزخانه
یکی از سوالات متداول این روزها این است که چگونه ظروف ادویه را در آشپزخانه مرتب نگه داریم. چه اهل آشپزی کردن باشید و یا به ندرت آشپزی کنید، به احتمال زیاد مقدار زیادی سبزی و ادویه در کابینت، کشو یا انباری دارید، شاید حتی در هر سه فضا پراکنده شده باشند، و پیدا کردن آنچه را که برای پخت و پز لازم دارید، دشوار میکند. برای تازه نگه داشتن ادویهها، مهم است که آنها را به گونهای سازماندهی کنید که به راحتی متوجه عمر مفید آنها باشید. دیدن همه آنها در یک فضا به شما این امکان را میدهد که بررسی مکرر بر میزان و سلامت آنها داشته باشید.
فروشگاه ادویه مزید
فروشگاه ادویه مزید، با ارائه انواع ادویهجات و چاشنیهای باکیفیت از سراسر جهان، به شما در خلق تجربهای بینظیر در آشپزی کمک میکند.
۱. آنها را در یک کشو قرار دهید
یک کشوی کم عمق در نزدیکی اجاق گاز یا هر جایی که غذا درست میکنید یکی از بهترین مکانها برای نگهداری ادویهها در آشپزخانه است. اگر ارتفاع کشو کافی باشد، ظروف ادویه میتوانند به صورت عمودی بایستند و با تقسیم کنندههای کشو در جای خود محکم شوند. در غیر این صورت، آنها را با یک نظم دهنده صاف و با زاویه کمی قرار دهید.
خرید آنلاین پودر زرد چوبه مزید
تنوع غذاهایی که با این ادویه خوشعطر میتوانید تهیه کنید، بی حد و مرز است. کـه مـیزان اسـتفاده از آن بـه سـلیقه آشـپز بسـتگی دارد.
۲. نظم و زیبایی در کابینت ها با ظروف ست
مجموعهای از ظروف ادویه هماهنگ از نظر زیبایی ظاهری دلپذیر به نظر میرسد، به علاوه میتواند یک هدف سازمانی را نیز انجام دهد. زمانی که ظروف ادویه به یک شکل و اندازه باشند، بدون توجه به جایی که در آن نگهداری میشوند، بهتر در کنار هم قرار میگیرند.
۳. از پایهی نگهدارنده استفاده کنید
اگر ترجیح میدهید از کابینت برای نگهداری ادویه استفاده کنید، یک نظم دهنده به قفسه اضافه کنید تا ظروف را در یک ردیف نگه دارید. رایزر یا پایه از فضای کامل کابینت استفاده میکند و به شما امکان میدهد ظروف ادویه را به راحتی ببینید و به آنها برسید. بهترین قسمت بسیاری از این ابزارهای سازماندهی قابل گسترش هستند تا با عرضهای مختلف کابینت متناسب شوند و در صورت نیاز آن را به اندازهی دلخواه تبدیل کنند.
خرید آنلاین ادویه کاری
برای تجربه طعم بینظیر ادویه کاری میتوانید بر روی دکمه خرید آنلاین کلیک نمایید و آن را به سبد خرید خود اضافه کنید.
۴. از پایه های گردان استفاده کنید
یک ترفند سازمان دهی حرفهی که ما برای به اشتراک گذاشتن آن هیجان زده میشویم، استفاده از یک سازمان دهنده گرد، مانند عکس پایین، برای نگه داشتن وسایل دایرهای شکل است، زیرا واقعا فضای ذخیرهسازی را به حداکثر میرساند، اگر طیف گستردهای از ادویهها و سبزیجات خشک دارید، یا با ظرف گردان دو طبقه آن را دو برابر کنید یا دوتا را در کنار هم در کابینت یا انباری قرار دهید.
۵. با چسبندههای آهنربایی از فضا استفاده کنید
آشپزخانههای کوچک نیاز به هوشمندی بیشتری دارند تا این اطمینان را به شما بدهند که از فضای موجود بیشترین بهره را میبرید. این بدان معناست که وقتی نوبت به سازماندهی ادویهها میرسد، خارج از چارچوب فکر کنید. از آنجایی که در مقایسه با سایر اقلام انباری نسبتاً کوچک هستند، شیشههای ادویه را میتوان در داخل درب کابینت نصب کرد. این یک برد-برد است زیرا از فضای استفاده نشده استفاده میکنید در حالی که درهم و برهمی را پنهان میکنید.
۶. یک قفسه زیبا تعبیه کنید
شاید در مورد ادویههایی که در غذاهای خود استفاده میکنید یک مینیمالیست باشید. اگر اینطور است، در نظر داشته باشید که آنها را در بالای کانتر خود قرار دهید. مجموعهی از شیشههای یا ظروف در اندازههای مختلف که در یک قفسه کنار قرار میگیرند هم جذاب است و هم عملکرد جاسازی را ایفا میکند. برچسبهای اسامی را به ظروف خود اضافه کنید تا هر سرآشپز خانه دقیقاً بداند ادویه مورد نیاز خود را کجا پیدا کند.
۷. آنها را در یک کابینت باریک نگهداری کنید
یک کابینت باریک مکان مناسبی برای نگهداری اقلام کوچک مانند ادویهجات است. اگر خوش شانس هستید که یکی از آنها را داشته باشید یا فرصت اضافه کردن آن را به برنامههای بازسازی آشپزخانه آتی دارید، این ایستگاه انتخاب ادویه را برای خود در نظر بگیرید. ظروف کمتر در یک فضای باریک جا میشوند و اغلب، کابینتهای باریک کشویی برای راحتی در نزدیکی اجاق گاز قرار میگیرند.
خرید آنلاین پودر دارچین مزید
تنوع غذاهایی که با این ادویه خوشعطر میتوانید تهیه کنید، بی حد و مرز است. کـه مـیزان اسـتفاده از آن بـه سـلیقه آشـپز بسـتگی دارد.
۸. استفاده مجدد از ظروف
اگر ظروف نگهداری مواد غذایی خود را مرتب کردهاید و در نهایت با وسایل اضافی مواجه شدهاید، به جای دور انداختن آنها، به آنها زندگی دوم بدهید. استفاده مجدد از ظروف پلاستیکی تنها یک راه سازگار با محیط زیست برای سازماندهی است و همچنین میتواند مشکل ذخیرهسازی شما را حل کند، به خصوص اگر ادویهجات را به صورت عمده خریداری کنید. ادویهها را در ظروف کوچکتر بریزید، آنها را در مکانی مناسب قرار دهید، سپس بقیه را خارج از محل نگهداری کنید تا زمانی که آماده پر کردن مجدد شوید.
۹. به دلخواه خود ادویه هارا مرتب کنید
یکی دیگر از قوانین نظم دهی که من دوست دارم از آن پیروی کنم این است که مواردی را که بیشتر استفاده میشود در جلو چشم یا در مورد ادویههای من که در یک کشو ذخیره میشوند، در جلوی آن نگهداری کنم. این کار پیدا کردن آنچه را که نیاز دارید بسیار آسانتر میکند.
۱۰. تاریخ انقضا را روی شیشه ادویه بزنید
یک ترفند رایج که هنگام تحویل ادویه برای مشتریان استفاده میشود این است که پشت شیشه ادویه را با تاریخ انقضا علامتگذاری میکنند. برخی از برندهای ادویه تاریخ را ذکر نمیکنند، بنابراین هنگام خرید ادویه جدید، جستجوی سریعی درباره مدت زمان ماندگاری ادویه برای آن تاریخ بزنید. شما همچنین میتوانید مجموعهای از انواع ادویه مورد نیاز خود را در قوطی و بسته بندی شیک با درج تاریخ تولید و انقضا از فروشگاه اینترنتی ادویه مزید تهیه کنید.