طرز تهیه پاستای مرغ

پاستای مرغ و کاخون: خوشمزه‌ای که فراموش نمی‌کنید!

این پاستا از اون غذاهاییه که وقتی یه بار امتحانش کنین، هر وقت بهش فکر کنین دهنتون آب میفته! ترکیب مرغ نرم و آبدار، گوجه و سیر کبابی با عطر بی‌نظیر چاشنی کاخون مزید، یه تجربه خاص رو براتون می‌سازه. این پاستا یه انتخاب عالی برای وقتاییه که با دوستاتون جمع شدین و میخواین یه غذای ساده اما جذاب و پرطرفدار درست کنین که همه ازش لذت ببرن.

مواد لازم پاستای مرغ و کاخون

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۱ قاشق غذاخوری

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

پیاز زرد: ۱ عدد متوسط

پاستا: ۲۵۰ گرم

گوجه کبابی پوست‌کنده: ۳۰۰ گرم

آب مرغ: ۲ پیمانه

پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

آبلیمو (برای مرینید مرغ): ۱ قاشق غذاخوری

چاشنی کاخون مزید: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستای مرغ و کاخون

۱. مرینید مرغ: سینه مرغ رو با آبلیمو، ۱ قاشق روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری چاشنی کاخون مزید مزه‌دار کنین و بذارین نیم ساعت توی یخچال استراحت کنه.

۲. گوجه و سیر کبابی: گوجه‌ها و سیر رو توی فر یا ماهیتابه کبابی کنین تا عطرشون آزاد بشه.

۳. سرخ کردن مرغ: توی یه ماهیتابه بزرگ، کره و باقی روغن زیتون رو گرم کنین. مرغ‌های مرینید شده رو سرخ کنین تا طلایی بشن.

۴. اضافه کردن سبزیجات: پیاز خردشده، گوجه کبابی و سیر رو به مرغ اضافه کنین و کمی تفت بدین.

۵. پختن پاستا: پاستای خشک رو به مخلوط اضافه کنین، آب مرغ رو بریزین و بذارین با حرارت ملایم بپزه تا پاستا نرم بشه و آبش کم شه.

۶. اضافه کردن پنیر: وقتی پاستا آماده شد، پنیر خامه‌ای رو اضافه کنین و همه مواد رو خوب هم بزنین تا یه سس خامه‌ای خوشمزه داشته باشین.

یه غذای خوش‌عطر و خوش‌رنگ که هر کسی امتحان کنه عاشقش میشه! این پاستا بهترین انتخاب برای یه وعده خاص و خاطره‌انگیزه. نوش جان!

دسته بندی ها

آخرین مقالات

دسته بندی
ادویه های مزید

خانگی

خرید آنلاین ادویه برای مصارف خانگی

رستورانی

خرید آنلاین ادویه رستورانی

کارخانه ای

خرید عمده ادویه برای استفاده در کارخانه ها و...
برخی از
مقالات مرتبط