طرز تهیه میگو سوخاری، یه تجربه جدید و متفاوت

طرز تهیه میگو سوخاری

وقتی می‌خوای یه غذای جدید و خاص درست کنی که طعمش تو ذهن همه بمونه، این میگو سوخاری با نودل برنج یه انتخاب بی‌نظیره! یه ترکیب عالی از طعم‌های دریایی و بافت کریسپی نودل که تو هیچ رستورانی پیدا نمی‌کنی و می‌تونی باهاش همه رو غافلگیر کنی.

مواد لازم طرز تهیه میگو سوخاری

شاه‌میگو پاک شده: ۶۰۰ گرم

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: ۲ عدد (همراه با کمی چاشنی سیفود برای طعم بیشتر)

چاشنی سیفود: به‌قدری که سطح میگو رو بپوشونه

نودل برنج: ۱ بسته

طرز تهیه میگو سوخاری

۱. مرینیت کردن میگوها
میگوها رو داخل یه کاسه بزرگ بریزین و با آبلیمو، سرکه سفید و چاشنی سیفود مزید مخلوط کنین. بذارین حدود ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت کنه تا طعم‌دار بشه.

۲. آماده کردن پوشش سوخاری
تخم‌مرغ‌ها رو داخل یه ظرف گود بشکنید و با کمی چاشنی سیفود مخلوط کنین تا طعمی دلپذیر به میگوها بده. نودل برنج رو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با دست یا وردنه خرد کنین تا به تکه‌های کوچک و ریز تبدیل بشه.

۳. پوشاندن میگوها
میگوهای مرینیت شده رو ابتدا داخل تخم‌مرغ بغلتونید تا کاملاً به تخم‌مرغ آغشته بشن، بعد داخل نودل خرد شده بغلتونید. مطمئن بشین که سطح میگوها کاملاً با نودل پوشیده شده باشه.

۴. سرخ کردن میگوها
داخل یه تابه گود یا قابلمه روغن بریزین و بذارین داغ بشه. میگوها رو یکی‌یکی داخل روغن بذارین و سرخ کنین تا نودل‌ها طلایی و ترد بشن.

۵. نکته طلایی
وقتی دم میگوها نارنجی شدن و نودل‌ها کریسپی شدن، یعنی غذای شما آماده‌ست.

سرو کردن میگو سوخاری

این میگوها رو می‌تونین با یه دیپ سس تند یا سس سویا سرو کنین و از ترکیب طعم‌ها لذت ببرین. این غذا یه گزینه جذاب و خلاقانه برای مهمونی‌ها و دورهمی‌هاست که هیچ‌کس نمی‌تونه بهش نه بگه!

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.