طرز تهیه سوپ کدو پائیزی

طرز تهیه سوپ کدو

توی یه روز سرد و برفی، چیزی بهتر از یه سوپ داغ و خوشمزه نیست که حسابی دل آدم رو گرم کنه! سوپ کدو با عطر و طعمی که داره، دقیقاً همون چیزی هست که برای این روزها لازم دارین. این سوپ پائیزی، نه فقط خوشمزه بلکه مغذی و سالمه و توی چند مرحله ساده می‌تونین آماده‌اش کنین.

مواد لازم سوپ کدو پائیزی

کدو: ۱ عدد (ترجیحاً کدو حلوایی)

سیب: ۱ عدد (ترکیب طعم شیرین سیب با کدو فوق‌العاده میشه!)

گردو: ۵۰ گرم (برای یه بافت خاص و مغذی)

سیر: ۱ بوته (عطر و طعم خاص به سوپتون میده)

پیاز: ۲ عدد (برای پایه طعم سوپ)

عصاره مرغ: ۱ لیتر (یا آب مرغ برای طعم بهتر)

چاشنی وگان مزید: به میزان دلخواه (یه گزینه سالم و خوش‌طعم)

تهیه سوپ کدو پائیزی

۱. آماده‌سازی مواد:
کدو رو برش بزنین و داخلش رو خالی کنین. سیب، گردو، سیر و پیاز رو داخل کدو قرار بدین و چاشنی وگان مزید رو اضافه کنین.

۲. پخت مواد:
کدو رو داخل فر از قبل گرم شده قرار بدین و اجازه بدین مواد به خوبی پخته و نرم بشن.

۳. ترکیب سوپ:
بعد از پخت، همه مواد رو خارج کنین و با عصاره مرغ یا آب مرغ داخل مخلوط‌کن بریزین. همه چیز رو تا زمانی که به یک بافت کرمی و نرم برسین، میکس کنین.

۴. گرم کردن نهایی:
سوپ رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم گرم کنین. می‌تونین با کمی گردوی خرد شده یا خامه روی سوپ رو تزئین کنین.

این سوپ فوق‌العاده سبک، خوشمزه و مناسب روزهای سرد ساله و می‌تونه یه شروع گرم و دلچسب برای غذاهای دیگه باشه.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.