طرز تهیه سوپ کدو

توی یه روز سرد و برفی، چیزی بهتر از یه سوپ داغ و خوشمزه نیست که حسابی دل آدم رو گرم کنه! سوپ کدو با عطر و طعمی که داره، دقیقاً همون چیزی هست که برای این روزها لازم دارین. این سوپ پائیزی، نه فقط خوشمزه بلکه مغذی و سالمه و توی چند مرحله ساده می‌تونین آماده‌اش کنین.

مواد لازم سوپ کدو پائیزی

کدو: ۱ عدد (ترجیحاً کدو حلوایی)

سیب: ۱ عدد (ترکیب طعم شیرین سیب با کدو فوق‌العاده میشه!)

گردو: ۵۰ گرم (برای یه بافت خاص و مغذی)

سیر: ۱ بوته (عطر و طعم خاص به سوپتون میده)

پیاز: ۲ عدد (برای پایه طعم سوپ)

عصاره مرغ: ۱ لیتر (یا آب مرغ برای طعم بهتر)

چاشنی وگان مزید: به میزان دلخواه (یه گزینه سالم و خوش‌طعم)

تهیه سوپ کدو پائیزی

۱. آماده‌سازی مواد:
کدو رو برش بزنین و داخلش رو خالی کنین. سیب، گردو، سیر و پیاز رو داخل کدو قرار بدین و چاشنی وگان مزید رو اضافه کنین.

۲. پخت مواد:
کدو رو داخل فر از قبل گرم شده قرار بدین و اجازه بدین مواد به خوبی پخته و نرم بشن.

۳. ترکیب سوپ:
بعد از پخت، همه مواد رو خارج کنین و با عصاره مرغ یا آب مرغ داخل مخلوط‌کن بریزین. همه چیز رو تا زمانی که به یک بافت کرمی و نرم برسین، میکس کنین.

۴. گرم کردن نهایی:
سوپ رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم گرم کنین. می‌تونین با کمی گردوی خرد شده یا خامه روی سوپ رو تزئین کنین.

این سوپ فوق‌العاده سبک، خوشمزه و مناسب روزهای سرد ساله و می‌تونه یه شروع گرم و دلچسب برای غذاهای دیگه باشه.

دسته بندی ها

آخرین مقالات

دسته بندی
ادویه های مزید

خانگی

خرید آنلاین ادویه برای مصارف خانگی

رستورانی

خرید آنلاین ادویه رستورانی

کارخانه ای

خرید عمده ادویه برای استفاده در کارخانه ها و...
برخی از
مقالات مرتبط