طرز تهیه سس کف پیتزا

سس مارینارا یکی از پایه‌ای‌ترین و خوش‌طعم‌ترین سس‌ها برای انواع پیتزا و حتی پاستا است. این سس با گوجه، سیر و ادویه‌های معطر درست می‌شود و می‌تواند طعم غذای شما را به سطح رستورانی برساند.

مواد لازم طرز تهیه سس کف پیتزا (مارینارا)

گوجه پوست کنده: ۵ عدد یا دو قوطی کنسرو گوجه پوست کنده

روغن زیتون فرابکر : ۱/۶ پیمانه

فلفل قرمز : ۱ پینچ

نمک فلفلی :۱ قاشق چایخوری

اورگانو : ۱ قاشق چایخوری

برگ ریحون ایتالیایی : ۳ عدد

سیر : ۳ حبه

طرز تهیه سس کف پیتزا (مارینارا)

۱. تفت دادن پیاز و سیر

در یک قابلمه کوچک، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و روی حرارت ملایم تا شفاف شدن تفت دهید. سپس سیر له شده را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

۲. افزودن گوجه و رب

پوره گوجه‌فرنگی و رب گوجه را به قابلمه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا رب باز شود و رنگش بازتر گردد.

۳. طعم‌دهی با ادویه‌ها

نمک، فلفل سیاه، شکر، اورگانو و ریحان را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا غلیظ و خوش‌طعم شود.

۴. خنک کردن و استفاده

پس از رسیدن به غلظت دلخواه، سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. حالا می‌توانید آن را به عنوان سس کف پیتزا استفاده کنید یا در ظرف درب‌دار در یخچال نگهداری کنید.

نکات طلایی

  • برای طعمی تازه‌تر می‌توانید کمی گوجه تازه خرد شده به سس اضافه کنید.
  • اگر سس را برای پاستا می‌خواهید، می‌توانید کمی بیشتر روغن زیتون اضافه کنید.
  • این سس در ظرف درب‌دار و داخل یخچال تا یک هفته ماندگاری دارد.

دسته بندی ها

آخرین مقالات

برخی از
مقالات مرتبط