طرز تهیه استیک با سس ذغال اخته

طرز تهیه استیک و سس مخصوص، یه تجربه فراموش نشدنی!

استیک:
وقتی دنبال یه استیک خوشمزه با طعمی بی‌نظیر هستید، این دستور جواب میده! گوشت با چاشنی مونترال و عطر کره و رزماری طعمی متفاوت ایجاد می‌کنه.

مواد لازم استیک با سس ذغال اخته

گوشت: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

رزماری: ۱ شاخه

کره: حدوداً ۷۰ گرم

سیر: ۲ حبه

مراحل تهیه استیک با سس ذغال اخته

۱. بیات کردن گوشت: گوشت رو با دستمال پارچه‌ای بپیچید و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید. این کار باعث نرمی بیشتر گوشت میشه.

۲. آماده‌سازی: برای حفظ شکل و بافت، دور گوشت رو با نخ محکم ببندید.

۳. چاشنی: سطح گوشت رو کمی روغن بزنید و با چاشنی مونترال استیک مزید مزه‌دار کنید.

۴. سرخ کردن: گوشت رو روی حرارت بالا با کره، رزماری و سیر سرخ کنید. تابه رو کج کنید و کره رو مدام روی استیک بریزید تا به اندازه پخت دلخواهتون برسه.

سس مخصوص

این سس همراه استیک ترکیبی از طعم شیرین و ترش ذغال‌اخته با عطر موسیر و پیاز داره که یه تجربه جدید و خاص به غذاتون میده.

مواد لازم:

سیر: ۱ عدد

پرک موسیر (خیس‌شده): ۱ عدد

پیاز کوچک: ۱ عدد

کره: به مقدار لازم

سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری

آب ذغال‌اخته: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

ذغال‌اخته: ۵۰ گرم

مراحل تهیه سس

۱. آماده‌سازی اولیه: سیر، موسیر و پیاز رو با کره تفت بدید تا طلایی بشن.

۲. ترکیب مواد: سرکه بالزامیک، آب ذغال‌اخته، شکر، نمک و فلفل رو اضافه کنید و اجازه بدید مخلوط بجوشه و حجمش به یک‌سوم برسه.

۳. اضافه کردن ذغال‌اخته: در مرحله آخر، ذغال‌اخته رو اضافه کنید و چند دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بذارید تا سس غلیظ و آماده بشه.

۴. توجه: سس رو داخل همون تابه‌ای که استیک رو سرخ کردید، درست کنید تا طعم گوشت رو هم به خودش بگیره.

این استیک و سس متفاوت، یه انتخاب عالی برای مهمونی‌های خاص یا شامی رمانتیکه که هیچ‌وقت فراموش نخواهد شد!

دسته بندی ها

آخرین مقالات

دسته بندی
ادویه های مزید

خانگی

خرید آنلاین ادویه برای مصارف خانگی

رستورانی

خرید آنلاین ادویه رستورانی

کارخانه ای

خرید عمده ادویه برای استفاده در کارخانه ها و...
برخی از
مقالات مرتبط