طرز تهیه استیک با سس ذغال اخته

طرز تهیه استیک با سس ذغال اخته

طرز تهیه استیک و سس مخصوص، یه تجربه فراموش نشدنی!

استیک:
وقتی دنبال یه استیک خوشمزه با طعمی بی‌نظیر هستید، این دستور جواب میده! گوشت با چاشنی مونترال و عطر کره و رزماری طعمی متفاوت ایجاد می‌کنه.

مواد لازم استیک با سس ذغال اخته

گوشت: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

رزماری: ۱ شاخه

کره: حدوداً ۷۰ گرم

سیر: ۲ حبه

مراحل تهیه استیک با سس ذغال اخته

۱. بیات کردن گوشت: گوشت رو با دستمال پارچه‌ای بپیچید و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید. این کار باعث نرمی بیشتر گوشت میشه.

۲. آماده‌سازی: برای حفظ شکل و بافت، دور گوشت رو با نخ محکم ببندید.

۳. چاشنی: سطح گوشت رو کمی روغن بزنید و با چاشنی مونترال استیک مزید مزه‌دار کنید.

۴. سرخ کردن: گوشت رو روی حرارت بالا با کره، رزماری و سیر سرخ کنید. تابه رو کج کنید و کره رو مدام روی استیک بریزید تا به اندازه پخت دلخواهتون برسه.

سس مخصوص:
این سس همراه استیک ترکیبی از طعم شیرین و ترش ذغال‌اخته با عطر موسیر و پیاز داره که یه تجربه جدید و خاص به غذاتون میده.

مواد لازم:

سیر: ۱ عدد

پرک موسیر (خیس‌شده): ۱ عدد

پیاز کوچک: ۱ عدد

کره: به مقدار لازم

سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری

آب ذغال‌اخته: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

ذغال‌اخته: ۵۰ گرم

مراحل تهیه سس:

۱. آماده‌سازی اولیه: سیر، موسیر و پیاز رو با کره تفت بدید تا طلایی بشن.

۲. ترکیب مواد: سرکه بالزامیک، آب ذغال‌اخته، شکر، نمک و فلفل رو اضافه کنید و اجازه بدید مخلوط بجوشه و حجمش به یک‌سوم برسه.

۳. اضافه کردن ذغال‌اخته: در مرحله آخر، ذغال‌اخته رو اضافه کنید و چند دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بذارید تا سس غلیظ و آماده بشه.

۴. توجه: سس رو داخل همون تابه‌ای که استیک رو سرخ کردید، درست کنید تا طعم گوشت رو هم به خودش بگیره.

این استیک و سس متفاوت، یه انتخاب عالی برای مهمونی‌های خاص یا شامی رمانتیکه که هیچ‌وقت فراموش نخواهد شد!

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.